Vi har også...

Etiketter og potteposer - lad os hjælpe dig med små og hurtige mængder ...

Lad os printe dine etiketter og sætte dem på  dine potteposer for kun 15 øre pr. pose.

Vi har også etiketprinter med oprul, så du selv kan sætte på dine potteposer. 

Ring og forhør nærmere på tlf. 87 36 99 00.

Økologi

På denne side præsenteres de produkter, Horticoop sælger til bedrifter med økologisk planteavl. Horticoop ønsker at følge den stigende interesse for økologisk produktion af planter og vi arbejder på at udvide vores service på området. Derfor tilføjer vi løbende nye produkter, som kan bruges til økologisk dyrkning.

Horticoops nuværende produktudvalg kan ses nedenfor.

For yderligere information om godkendte produkter til økologisk dyrkning se "Økokataloget" på www.okokataloget.dkMemon økologisk gødning 4-1-2

Horticoop Scandinavia A/S er blevet leverandør af økologisk gødning til økologisk brug fra en af de førende producenter indenfor organiske gødninger, Memon. Gødningen har et NPK-indhold på 4-1-2. Denne 100 % organiske fjerkræ-gødning kommer fra økologisk landbrug og er uden tilsætningsstoffer.

Dette betyder at gødningen er godkendt økologisk i Danmark - og kan derfor også bruges i økologisk dyrkning. Produktionen er overvåget og godkendt af SKAL i Holland og produktet er godkendt til økologiske brug i Danmark af Landbrugsstyrelsen.

Produktet leveres direkte i Bigballer af 1.000 kg. og er udformet i piller af 4-5 mm længde.

Er du derfor økologisk bedrift, som ønsker at høre mere om dette produkt, kontakt da en af vores dygtige medarbejdere for rådgivning og priser.

 

Se produktets etikette her.

Læs mere om Monterra Bio her.

memon

 

 
Lebosol bladgødskning

Det er muligt at benytte Lebosol bladgødskning i økologisk planteavl, da de er godkendt til økologisk brug i Tyskland. Dermed kan Natur og Erhverv og godkende produktet i Danmark.

Lebosol findes med forskelligt næringsinhold, hhv. som Mangan (27,9%) og Bor (11%).

 

Datablad for Lebosol Mangan.

Datablad for Lebosol Bor.


Lebosol